BASKETRESOR

Vi har rest runtom i Världen för att utforska basketen! Genom detta har vi byggt upp ett nätverk av anläggningar och coacher som vi vill dela med oss av till er!

MED DRILLO TRAVEL SKAPAR VI EN UTVECKLINGSRESA

Spanien - Tillsammans med AthletIQ så anordnar vi fullserviceaktivitets- och sporthelger för företag, grupper och lag under den spanska solen.

 

Nyttja det fantastiska klimatet året runt!

 

Med cirka 320 soldagar/ år och högkvalitativa träningsförhållanden är Torrevieja och dess omgivningar perfekta för olika idrottsläger. Tillsammans är vårt mål att ge alla våra kunder en utmärkt service och en omtänksam atmosfär under hela vistelsen i Spanien.

 

Oavsett om du tränar för skojs skull eller om du är professionell, så anordnar vi sport- och äventyrsaktiviteter som passar bäst för dig eller ditt lag/ klubb! Kontakta oss med dina tankar och önskemål så förbereder vi en spännande lagresa med en uppsättning aktiviteter och komplett program, skräddarsytt åt dig och din grupp. 

Önskar ni flyger vi in coacher och anordnar träningsmatcher.

Italien - Tillsammans med College Basket så anordnar vi en resa där du får se det "riktiga" Italien och blir coachad av deras coacher samt spelar träningsmatcher mot lokala lag.

Skärmavbild 2022-04-22 kl. 09.02.40.png
Skärmavbild 2022-04-22 kl. 09.02.47.png
Skärmavbild 2022-04-22 kl. 09.02.59.png
Vänlig kram

Intresseanmälan 
Träningsresor

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Tack för ditt intresse.
Vi kontaktar dig inom kort!

Basket Är Bäst!